Éttermünkben elfogadjuk az alábbi utalványokat:

Rendezvények

Rendezvényéhez keres helyszínt?
Nincs kedve vagy ideje főzni a barátoknak, rokonoknak?
Ránk mindig számíthat. Kérje ingyenes árajánlatunkat ide kattintva vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lehet szó:

mi állunk rendelkezésére.

Amennyiben megtisztel bennünket választásával és rendezvényének otthont adhatunk, két rendezvénytermünkből választhat, vagy igény szerint akár mindkettőt is lefoglalhatja. A két teremben az asztalok elrendezésétől függően összesen 80-100 embert lehet leültetni.

Abban az esetben ha rendezvénye helyszínéül az otthona kényelmét választaná és csak catering szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, természetesen erre is lehetőséget biztosítunk és a megrendelt hideg- vagy meleg tálakat ingyenesen a helyszínre szállítjuk.

Ha Ön sátras lagzit szeretne, de nem szeretné nélkülözni az éttermi lagzik kényelmét sem, a jó választás a Miklós Étterem, ahol az étterem parkjában lehetőség van sátor felállításra, így egy festői környezetben léphetnek át a friss házasok a közös életük kapuján.

Ha még nem tudja mit is szeretne, tekintse meg minta étlapjainkat, vagy a képgalériánkból szemezgethet a már korábbi rendezvényekre elkészített hideg- illetve meleg tálainkból.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot online kitölthető ürlap segítségével, vagy az info@miklosetterem.hu e-mail címen vagy a 30/433-9482-es telefonszámon.

Készséggel állunk az Ön rendelkezésére is!

Vissza a kezdőlapra