Rólunk

Fogadónk Salgótarjántól 20 km-re, Egertől 45 km-re, a 23-as úttól pedig mindössze 5 km-re egy csendes kis faluban, Mátraterenyén egy 10 hektáros horgásztó mellett várja vendégeit.

A hozzánk ellátogatók, szemet gyönyörködtető látvány mellett ehetik végig étlapunk kínálatát, melyen megtalálhatóak a sertés-, szárnyas-, hal- valamint kímélő ételek és finom desszertek is. Kiváló szakácsaink, és konyhai személyzetünk előcsalják az alapanyagokból nagymamáink főztjének ízvilágát.

2018-tól már nem csak Étteremként, hanem Miklós Fogadó és Étterem néven szálláshelyként is állunk vendégeink rendelkezésére. Tágas parkolónk kiváló és biztonságos parkolási lehetőséget nyújt, így gondtalanul élvezheti éttermünk kínálatát vagy nyugodtan hajthatja álomra fejét. Térjen hát be hozzánk egy jóízű ebédre, hangulatos vacsorára, vagy töltsön el nálunk néhány gondtalan napot.

Két szinten klimatizált helyiségekkel várjuk ebédelni vágyó vendégeinket. Étlapunkon és itallapunkon bőséges kínálat áll rendelkezésére.

Nyáron pedig a tóra néző teraszon is elfogyaszthatják ebédjüket.

Kisgyermekes családok részére etetőszéket is biztosítunk, így téve könnyebbé a családi ebédet.

Pihenni vágyó vendégeinket 6 szobával összesen 11 férőhellyel (melyek 5 pótággyal 16-ra bővíthető) várjuk. Az épületben ingyenes wifi biztosítja a kényelmes kapcsolattartást.Vállaljuk különféle rendezvények szervezését, lebonyolítását is, melyről bővebb információt ide kattintva találhat.